Siekime dailumo kartu !
Grožio Galerija Dailios

 

IKAROV NATŪRALŪS ALIEJAI
„IKAROV“ – tai Gamta!
Gamtos turtas ir tobulumas priklauso visiems!  
Noras grįžti į gamtą visame pasaulyje padidino susidomėjimą natūraliais gamtos produktais. Natūralūs produktai harmoningai sujungia odos grožį ir sielą su gamta. Įkvėpti noro pasiūlyti savo klientams įvairių, visiškai natūralių ir kiekvienam prieinamų produktų, „IKAROV“ jau 17 metų dirba šia kryptimi.
Kompanija „IKAROV“ siūlo produktus, pagamintus tik iš grynų augalinių ir eterinių aliejų, gydomųjų žolių ekstraktų ir kitų veiklių natūralios kilmės sudedamųjų dalių. Tai – labai geras bio stimuliatorius odos sveikatai ir grožiui palaikyti.
Įmonė „IKAROV“ siūlo platų asortimentą grynų augalinių aliejų, aromatinių aliejų veido, plaukų, kūno ir nagų priežiūrai ir kosmetiką su natūraliais veikliaisiais ingredientais.
Mūsų nuoširdus noras ir siekis – suteikti malonumą, grožį ir gerą savijautą savo klientams.
Žmonėms, kurie mėgsta rūpintis savo sveikata ir grožiu, būtent ir pasirinko įmonės „IKAROV“ produktus, mes su pasididžiavimu galime pasakyti: „IKAROV“ – tai Gamta!
Natūralūs augaliniai aliejai, išgaunami iš branduolių, augalų sėklų ir augalų vaisių šalto spaudimo ir tolimesnio švelnaus valymo būdu be kaitinimo. Taip išsaugojamos jų vertingos savybės ir prailginamas naudojimo laikas.
Aliejus yra trigliceridų (riebalų) mišinys, prisotintas (polinesočiųjų) nesočiųjų aukštesniųjų riebalų rūgščių. Polinesočiosios riebalų rūgštys – tai vitamino F forma, kuris yra svarbus biologinis stimuliatorius įvairiuose fiziologiniuose ir biocheminiuose procesuose.
Efektyviausias augalinių aliejų naudojimo būdas - tepti ant drėgnos odos. Tada jie geriausiai susigeria, odai suteikiant aksominio minkštumo ir švelnumo.
Augaliniai aliejai spartina ląstelių medžiagų apykaitą, gerina hidrataciją, skatina kolageno ir fibrinogeno susidarymą. Pagerina vietinę kraujo ir limfos apytaką bei atstato odos turgorą (putlumą). Padeda normaliam riebalinių liaukų funkcionavimui, užkerta kelią pernelyg dideliam riebalinių latakų išsiplėtimui. Augaliniuose aliejuose yra fitosterolių, vitamino E, fosfolipidų, mikro ir makroelementų, ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų. Aliejai lengvai įsisavinami organizmo ir yra svarbi medžiagų apykaitos dalis.
 
NAUDOJIMAS KOSMETIKOJE
Veido, kaklo, dekolte ir kūno masažui – patikimas būdas išlaikyti gaivią veido išvaizdą ir sveiką odą. Pašalinamos negyvos ląstelės ir užsistovėję skysčiai, suaktyvinama kraujo ir limfos apytaka. Oda sudrėkinama ilgam laikui.
Aliejai gali būti naudojami:
© veido kaukėms gaminti – aliejai, sumaišyti su kitais natūraliais produktais, užtikrina jų įsigėrimą ir greitai pagerinti odos išvaizdą;
© jei papildyti aukštos kokybės augaliniais aliejais kremus, kosmetinius pienelius, balzamus, šampūnus, jie gali pagerinti jų kokybę. Neatsitiktinai, daugelyje reklamų, kaip didelis privalumas pažymima: „Praturtintas (kokiu nors) augaliniu aliejumi“.
© maitinimui ir giluminiam valymui – aliejus gausiai tepamas ant odos ir uždengiamas karštu drėgnu rankšluosčiu apie 15 minučių, po to perteklius nuvalomas.
© odos apsaugai ir regeneracijai mėgaujantis „saukės voniomis“ ir po jų.
Augaliniai aliejai yra nuolatinė kokybiškos šiuolaikinės kosmetikos sudedamoji dalis, produktuose iš natūralių medžiagų, ir yra vertingi dietiniai, naudingi sveikatai ir delikatesiniai aliejai, naudojami gaminant maistą. Jie turi būti laikomi tamsioje, vėsioje vietoje (ne šaldytuve!) kambario temperatūroje iki 25 ° C. Esant minusinei temperatūrai, jie tampa drumsti ir tirštėja (taip vadinamas „termo- šoko efektas“). Tai nekeičia jų savybių, šildant aliejus įgauna pradinę konsistenciją. Tikrieji jų „priešai“ – šiluma, oras ir šviesa. Laikant netinkamomis sąlygomis, jie praranda šviežumą, tai galima lengvai nustatyti pagal kvapą ir skonį, aliejus greitai apkarsta.
Aliejų rekomenduojama sunaudoti ne vėliau kaip per du/tris mėnesius po buteliuko atidarymo. Po kiekvieno naudojimo nuvalykite indo, kuriame yra aliejus, kaklelį, todėl, kad likęs aliejus – „gyvas“ biologinis produktas. Dėl sezoninių svyravimų, žaliavoje iš skirtingų partijų, gali būti nedideli produkto skirtumai – spalva, tankis ar kvapas.
Pagal lydymosi temperatūrą aliejai yra :
1.       aliejų grupei, kurių lydymosi temperatūra pasiekiama esant 230-260◦C priklauso augaliniai aliejai, galintys išlaikyti aukštą šiluminio apdorojimo temperatūrą – tai avokadų, migdolų, abrikosų branduolių, dygminų, saulėgrąžų, palmių vaisių, sezamo aliejai.
2.       aliejų grupei, kurių lydymosi temperatūra pasiekiama esant 180-230◦C priklauso rapsų, vynuogių sėklų, dygminų, kokoso, sojų, graikinių riešutų aliejai.
3.       augalinei aliejų grupei, kurių lydymosi temperatūra pasiekiama esant 130-180◦C priklauso sezamo, žemės riešutų, alyvuogių, kokoso, riešutų aliejai.
4.       augalinei aliejų grupei, kurių lydymosi temperatūra pasiekiama esant 100-104 ◦C priklauso agurklių, kviečių gemalų, sėmenų aliejus.   
Natūralūs Augaliniai Aliejai
 
1. AVOKADŲ ALIEJUS
Avokadų aliejus – vienas aliejų su turtingiausia sudėtimi. Kartu su juo iš avokado vaisių išgaunami tirpieji vitaminai A, E ir D, vaisių ekstraktai, makro- ir mikroelementai. Aliejus yra ypač veiksmingas sausai ir jautriai odai. Jis lengvai susigeria ir yra sudedamoji beveik visų rūšių kaukėse Dėl savo sudėties jis atkuria senėjimo proceso metu pažeistą odos lipidų balansą. Avokadų aliejus skatina naujų kolageno junginių sintezę ir yra plačiai naudojamas kosmetikoje jautrios odos priežiūrai.
INGREDIENTS: Persea gratissima oil, Rosmarinus officinalis extract.
 
2.          MIGDOLŲ ALIEJUS
Migdolų aliejus – klasikinis aliejus odai: jis labai gerai įsigeria, naudojamas visiems odos tipams ir bet kokiame amžiuje. Jo riebalinė sudėtis yra labai panaši į žmogaus ir dėl savo nuostabaus poveikio, jis buvo pavadintas „odos“ aliejumi. Migdolų aliejus – labiausiai naudojamas aliejus kosmetikoje, taip pat naudojamas kaip pagrindas aromaterapijoje. Migdolų aliejus įsigeria į odą, ramina, minkština ir lygina ją. Ne veltui, nuo senų laikų jis buvo naudojamas kaip masažo aliejus kūdikiams ir mažiems vaikams. Jis labai gerai veikia  sausą, jautrią, senstančią ir pleiskanojančią odą. Įtrauktas į visas farmakopėjas ir yra plačiai naudojamas medicinoje. Nedirgina odos ir nesukelia alerginių reakcijų! Migdolų aliejus – vienas iš stipriausių natūralių stimuliatorių stiprinančių ir skatinančių plaukų augimą. Jis maitina šaknis, skatina augimą, didina blizgesį, lankstumą ir elastingumą. Migdolų aliejus taip pat naudojamas kūno masažui.
INGREDIENTS: Prunus amygdalus dulcisa oil  
3.          ABRIKOSŲ ALIEJUS
Abrikosų aliejus pagal sudėtį ir poveikį yra artimas migdolų aliejui. Jo sudėtyje yra šiek tiek daugiau vitamino F ir jis labiau drėkina ir regeneruoja odą. Abrikosų aliejus rekomenduojamas sausai ir senstančiai odai – jis turi gerą priešraukšlinį poveikį, naudojamas aukštos kokybės kosmetikoje prieš raukšles. Nors jis nėra įtrauktas į farmakopėjas, bet yra sudėtyje kai kurių vaistinių preparatų skirtų netgi injekcijoms. Jis gali būti naudojamas kaip masažo aliejus kūdikiams ir mažiems vaikams.
INGREDIENTS: Prunus armeniaka kernel oil
4.          PERSIKŲ ALIEJUS
Pagal sudėtį, persikų aliejus artimas abrikosų ir migdolų aliejams. Tinka sausai ir senstančiai odai, daro gerą poveikį prieš raukšles. Persikų aliejus lėčiau absorbuojamas į odą, todėl naudojamas darant ilgus masažus visiems odos tipams. Jo dėka pirštai slysta netempdami odos, ji tampa glotni ir švelni lyg šilkas.
INGREDIENTS: Prunus persica kernel oil
6.   MAKADAMIJOS RIEŠUTŲ ALIEJUS
Makadamijos riešutų aliejus išgaunamas šalto spaudimo būdu iš australietiško riešuto branduolių. Šis aliejus priskiriamas aliejams, kurie pagal sudėtį yra artimiausi žmogaus odai. Jo sudėtyje yra iki 85% mononesočiųjų trigliceridų ir jis laikomas čempionu natūralių aliejų grupėje. Iki 20% makadamijos aliejaus sudėties sudaro Palmitoleino trigliceridai, tokie kaip Omega -7, kurie turi antioksidacinį poveikį ir apsaugo ląstelės membraną. Palmitoleino rūgštis yra odoje, su amžiumi jos kiekis mažėja, todėl Makadamijos aliejus yra svarbi priemonė mažinanti senėjimo požymius. Dėka minkštinančių savybių ir drėkinamojo poveikio, Makadamijos riešutų aliejus – puiki priemonė sausai ir senstančiai odai, padedanti išlaikyti švelnumą, elastingumą ir šviežią išvaizdą. Makadamijos riešutų aliejus greitai susigeria – neatsitiktinai jis vadinamas „išnykstančiu aliejumi“. Aliejus yra hipoalerginis, turi teigiamą poveikį jautriai odai, yra ideali priemonė masažui nėštumo metu. Padeda sumažinti arba užkirsti kelią strijų atsiradimui. Jis naudojamas kūdikiams atsiradus odos išbėrimui ar pienligei. Jis yra veiksmingas nudegus saulėje, esant odos nutrynimams ir trauminiams randams. Makadamijos riešutų aliejus turi savybę sulaikyti drėgmę. Tai vertingas komponentas naudojamas masažo mišiniuose ir bazinis ingredientas aromaterapijoje, nes yra labai tirštos konsistencijos ir beveik neturi savo kvapo. Visapusiška Makadamijos riešutų aliejaus kokybė pastebėta visuose tyrimuose. Jis yra taikomas daugelyje kosmetikos sričių – losjonuose, kremuose, geliuose, aliejuose kūdikiams. Dėl būsenos stabilumo jis naudojamas procedūrose su „karštais aliejais“.
INGREDIENTS: Macadamia ternifolia seed oil, Rosmarinus officinalis extract
7.          KVIEČIŲ GEMALŲ ALIEJUS
Kviečių gemalų aliejus ypatingai maistingas sausai ir senstančiai odai. Lyginant su kitais aliejais jis labiausiai praturtintas vitaminu E ir gemalo lecitinu, mineralais, fitosteroliais, makro- ir mikroelementais, kurie yra jo savito kvapo priežastimi. Vitaminas E padeda aprūpinti ląsteles deguonimi ir apsaugo jas nuo kenksmingų medžiagų, lėtina odos senėjimą, o lecitinas rūpinasi odos šviežumu ir elastingumu. Kviečių gemalų aliejus tinka pamaitinti odą aplink akis senstančiai odai. Kviečių gemalų aliejus yra labai vertingas suskeldėjusioms ir pleiskanojančioms lūpoms. Jis gali būti tepamas ant odos prieš „garinimo“ procedūrą, ypač ant uždegimo paveiktų vietų, randų, paviršinių ar trūkusių kapiliarų. Kviečių gemalų aliejus apsaugo nuo strijų susidarymo ir audinių nukarimo nėštumo metu, tiesiogiai masažuojant arba pridedant jo į kosmetinį pienelį. Jei plaukų galiukai šakojasi, rekomenduojama juos įtrinti šiuo aliejumi.
INGREDIENTS: Tricum vulgare germ oil, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate
8.          VYNUOGIŲ KAULIUKŲ ALIEJUS
Vynuogių kauliukų aliejaus sudėtyje yra 70% nepakeičiamų riebiųjų rūgščių, kurias oda lengvai įsisavina, sujungia ir išlaiko drėgmę. Jame yra pats stipriausias mokslo žinomas natūralus antioksidantas. Vynuogių sėklų aliejus turi galimybę reguliuoti riebalų išsiskyrimą ir yra vienas iš nedaugelio aliejų, kurie tinka riebiai ir mišriai odai. Sutraukia, tačiau neužkemša porų! Esant sausai odai, gali būti maišomas su kitais aliejais. Vynuogių sėklų aliejus skatina greitą odos regeneraciją odą, todėl gali būti naudojamas žaizdų, nudegimų, nutrintų vietų gydymui. Jis vis dažniau naudojamas kosmetikoje.
INGREDIENTS: Vitis vinifera seed oil, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Polygonum cuspidatum extract
9.          SEZAMO ALIEJUS
Sezamo aliejus turi gerai subalansuotą riebalų – rūgščių sudėtį ir užima tarpinę padėtį tarp pirmų dviejų grupių. Kaip grožio eliksyras sezamo aliejaus naudojamas tūkstančius metų. Šis aliejus giliai įsiskverbia į odos ląsteles ir padeda šlakų pasišalinimui. Sezamų aliejus tinka sausai, mišriai ir senstančiai odai – jo sudėtyje yra vitamino E, lecitino, metionino, mineralų, kalcio, magnio ir fosforo. Dėl šios priežasties ir dėka jame esančių natūralių antioksidantų sezamolio ir lecitino, lėtėja ląstelių senėjimas. Jis tai taip pat naudojamas, kaip kosmetinė plaukų kaukė. Sezamo aliejus gali būti naudojamas kaip apsauginė priemonė nuo saulės (natūralus faktorius = 2). Sezamo aliejus – pagrindinė sudedamoji dalis daugelyje kosmetikos ir apsaugos nuo saulės priemonių. Jis yra standartizuotas visose pagrindinėse farmakopėjose ir naudojamas Rytų medicinoje
INGREDIENTS: Sesamum indicium oil, Lecithin, Ascorbyl Palmitate
10.      KOKOSO ALIEJUS (kietos konsistencijos)
Kokoso aliejus tinka prižiūrėti sveiką ir normalią, t.y. be ypatingų problemų, odą. Jis ypač tinka po dušo, esant sausai tiek kūno, tiek veido odai. Dėl sudėtyje esančių riebiųjų rūgščių, kokoso aliejus labai greitai susigeria į odą, suteikdamas jai aksominę išvaizdą. Apsaugo nuo įtrūkimų rankų ir kulnų odą. Kokoso aliejus tinkamas naudoti vienas prieš ir po saulės vonių, sudarydamas apsauginę plėvelę, arba jį galima sumaišyti su paruoštais kremais, kurie yra su apsauga nuo saulės arba tualetiniais pieneliais, emulsijomis. Išlydytas kokoso aliejus gali būti maišomas su visais aliejais, juos praturtindamas savo savybėmis. Kietame pavidale esantis kokoso aliejus (žemesnėje nei 25C temperatūroje kokoso aliejus yra kietos būsenos), uždėjus ant odos iš karto skystėja.
INGREDIENTS: Cocos nucifera oil, Tocopherol, Lecitin, Ascorbyl Palmitate.
 
11.      KARITÉ ALIEJUS (SHEA) (kietos konsistencijos)
Karite aliejus išgaunamas iš afrikietiško medžio vaisių ir jo sudėtyje vienodomis dalimis yra sočiųjų ir polinesočiųjų riebalų trigliceridų. Jis turi riebaluose tirpių medžiagų ir natūralų (iki 4) apsauginį faktorių nuo saulės. Karite aliejus naudojamas dienos kosmetikoje, taip pat tai svarbi sudedamoji dalis naudojama medicinos priemonėse, skirtose nudegimams gydyti. Šis aliejus puikiai susigeria į odą, nepalikdamas riebių dėmių paviršiuje. Jis tirpsta kūno temperatūroje, lengvai susigeria į odą ir gali būti naudojamas vietoj dieninio kremo.  
INGREDIENTS: Butyrospermum parkii butter, Tocopherol, Lecitin, Ascorbyl Palmitate.  
II. Augalinių ir Eterinių aliejų mišiniai
Eteriniai aliejai savyje turi gyvybės energiją ir augalų jėgą koncentruotoje formoje. Mišiniuose kartu su augaliniais aliejais, jie greičiau prasiskverbia į odą, odos ląstelė juos lengviau įsisavina.
Eteriniai aliejai yra labai turtingos sudėties ir veikia organizmą keliais lygiais:
© padidina ląstelių metabolizmą ir tarpląstelinę apykaitą;
© suaktyvina ir sustiprina eilę procesų naudingų organizmui;
© pagerina ląstelių energetinę būseną ir energijos pratekėjimą;
© subtilesniame ir aukštesniame lygyje eteriniai aliejai praskaidrina protą ir suteikia žvalumo dvasiai.
 
Masažo aliejai nuo STRIJŲ, CELIULITO ir VIRŠSVORIO
Masažo aliejai nuo celiulito ir viršsvorio skatina kraujo ir limfos apytaką, taip pat vandens pertekliaus ir toksinų pašalinimą. Profilaktinis šių aliejų naudojimas užtikrina stangrią ir lygią odą. Sistemingai ir ilgalaikiai masažuojant problemines sritis galima pasiekti gerų rezultatų.
 
1. Aliejus NUO CELIULITO „KADAGYS“
Sezamo aliejaus turi šildomąjį poveikį, o vynuogių kauliukų aliejus turi poveikį odos poroms ir riebalinių liaukų sekrecijai. Kartu su eteriniais kadagio uogų, baltos eglės, citrinų ir levandų aliejais šis masažinis aliejus puikiai tinka ilgesniam odos masažavimui, kol aliejus pilnai susigers ir oda sušils. Jis yra puikiai įvertintas tiek profesionalų, tiek individualių vartotojų.
INGREDIENTS: Sesamum indicum oil, Vitis vinifera seed oil, Juniperus communis oil, Cymbopogon schoenanthus oil, Lavandula angustifolia oil, Pinus sylvestris oil, Tocopherol, Lecitin, Ascorbyl palmitate, Rosmarinus officinalis extract.
 
2. Aliejus NUO CELIULITO „KIPARISAS“ 
Masažinis aliejus „Kiparisas“ greitai susigeria, iš karto po masažo oda pasidaro minkšta ir elastinga, nelieka aliejaus likučių. Migdolų ir dygminų aliejai aprūpina subalansuotu mono ir polinesočiųjų riebiųjų rūgščių kiekiu. Sudėtyje esantys eteriniai kipariso, citrinų, rozmarinų ir kadagio uogų aliejai suteikia gaivumo kvapą ir atsipalaidavimo jausmą.
INGREDIENTS: Prunus amygdalus dulcis oil, Carthamus tinctorius oil, Juniperus communis oil, Cypressus sempervirens oil, Citrus medica limonum oil, Rosmarinus officinalis oil, Rosmarinus officinalis extract, Tocopherol, Lecitin, Ascorbyl palmitate.
 
 
3. LIEKNINANTIS aliejus
Tai papildoma priemonė, kovojant su antsvoriu. Jo poveikis yra pagrįstas sudėtyje esančiais eteriniais aliejais. Pačiulių aliejus, išgaunamas iš indiško gydomojo augalo, aktyvina organizmo kovą deginant riebalus. Kiti eterinai aliejai, kaip levandų, citrinų ir kadagio uogų, padeda riebalų ląstelėms atsiskirti nuo vandens pertekliaus. Kartu su masažu jie stiprina, greitina kraujo ir limfos cirkuliaciją, padeda greičiau pasišalinti toksinams. Eteriniai aliejai, esantys sezamo ir dygmynų aliejų mišinyje, skverbiasi gilyn, šildo ir aktyviai dalyvauja lipidų apykaitoje. Masažas su šiuo aliejumi atpalaiduoja organizmą, ramina nervų sistemą ir šalina patirto streso pasekmes. Eteriniai aliejai turi kitą poveikį organizmui, jie malšina raumenų ir sąnarių skausmus, naikina sąstingį ir padeda esant senoms traumoms. Galimas lengvas spaudimo sumažėjimas. Reguliariai masažuojant šiuo aliejumi oda pasidaro lygi, stangri ir elastinga.
INGREDIENTS: Prunus amygdalus dulcis oil, Sesamum indicum oil, Pogostemon cablin oil, Citrus medica limonum oil, Lavandula angustifolia oil, Rosmarinus officinalis oil, Juniperus communis oil, Rosmarinus officinalis extract, Tocopherol, Lecitin, Ascorbyl palmitate.
 
4. Aliejus NUO STRIJŲ
Strijos atsiranda esant greitiems pasikeitimams svoryje (nėštumas, brendimas ir t.t.).
Kviečių gemalų, vynuogių kauliukų ir kokoso aliejų mišinys padeda odai be pasekmių prisitaikyti prie staigių pokyčių, aprūpina odą visu kompleksu riebiųjų rūgščių, ypač tinkančių odos maitinimui ir jos poodiniam sluoksniui. Keturi eteriniai aliejai, rožių, pačiulių, bergamotės ir apelsinų, sėkmingai apsaugo nuo strijų susidarymo.
Ilgalaikiai reguliarūs masažai su šiuo aliejumi gali padėti atstatyti pažeistą odos struktūrą ir grąžinti jai puikią išvaizdą.
INGREDIENTS: Vitis vinifera seed oil, Triticum vulgare germ oil, Cocos nucifera oil, Citrus aurantium bergamia oil, Pogostemon cablin oil, Citrus aurantium amara (Bitter orange) oil, Rosa damascena extract, Tocopherol, Lecitin, Ascorbyl palmitate.
 
5. ALIEJUS KŪNUI „ROŽĖ“
Masažo aliejus „Rožė“ yra pagalbinė priemonė gydomajame masažo mene. Išplečia ir sustiprina masažo poveikį visam kūnui. Rankos slysta lygiai, aromato aliejus atpalaiduoja ir sukuria atitinkamą nuotaiką. Aliejus kūnui „Rožė“ padeda įveikti nuovargį, vėl pajusti kūną kaip visumą, pajusti judėjimo džiaugsmą, įveikti nerimo jausmą ir streso poveikį. Masažas su šiuo aliejumi gerina raumenų tonusą, mažina raumenų ir sąnarių skausmus, maitina ir saugo odą. Be to, greitinama medžiagų apykaita ir yra greičiau pašalinami toksinai (šlakai). Šis aliejus atstato fizines ir dvasines jėgas, kai:
- dirbamas specifinis darbas, kai nevienodai apkraunami raumenys;
- esant tinimui ir nuovargiui kojose, dirbant stovimąjį darbą;
- po ilgo statiško darbo, esant raumenų sąstingiui.
Šie veiksmai yra nustatyti, atliekant ilgamečius bandymus ir priklauso nuo jo sudėties. Masažo aliejus kūnui „Rožė“ – keturių eterinių aliejų derinys – rožės, pelargonijos, kadagių aliejaus ir eukaliptų aliejaus, ištirpintų natūraliame augaliniame vynuogių sėklų aliejuje - labai tinkamam ir vertinamam. Rožių aliejus yra labai veiksmingas antidepresantas ir veikia raminančiai. Jis, kartu su pelargonijos aliejumi, padeda sumažinti nervinę įtampą, depresiją, nerimą ir baimę, malšina skausmą ir pagreitina medžiagų apykaitą. Kadagio uogų aliejus (kadagių aliejus) padeda organizmui atsikratyti toksinų, mažina raumenų ir reumato skausmus, stimuliuoja kraujo ir limfos apytaką. Eukaliptų aliejus turi tą patį skausmą malšinantį ir nervų sistemą stimuliuojantį poveikį. Derinys su kadagių aliejumi sudaro stiprų antiseptinį efektą.
INGREDIENTS: Vitis vinifera seed oil, Rosa damascene extract, Juniperus communis oil, Geranium macrorhizum oil, Eucalyptus globulus oil, Tcopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate.
  
6. ALIEJUS KŪNUI „RELAX“
Šis aliejus labai tinka viso kūno ar atskirų jo dalių masažui. Turi raminamąjį, atstatomąjį poveikį. Ypač geras poveikis po sporto ar fizinio krūvio. Stiprinamas sportavimo ir fitneso efektas, o po masažo greitai atgaunamos jėgos, dingsta nuovargis, veikia tonizuojančiai. Šis aliejus atpalaiduoja raumenis ir padeda atpalaiduoti vietas, esant raumenų įtampai. Atstatomas darbingumas, koncentracija, kraujotaka galūnėse.
INGREDIENTS: Vitis vinifera seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Citrus aurantium amara (bitter orange) oil, Lavandula angustifolia oil, Juniperus virginiana oil, Eucaliptus globulus oil, Melaleuca alternifolia oil, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lecitin, Polygonum cuspidatum extract, Rosmarinus officinalis extract.
Masažiniai (Masažo) aliejai VEIDUI ir KAKLUI
 
1. Aliejus SAUSAI VEIDO ODAI 30 ml
Bazinis aliejus – tai alyvuogių fitosterolių ir jojobos bei sezamo aliejų mišinys. Giliai besiskverbianti kombinacija gerina odos turgorą (putlumą) ir padeda sulaikyti vandenį. Padeda pasišalinti toksinams. Tradiciškai naudojami esant sausai odai, rožių ir santalo eteriniai aliejai atgaivina odą ir padeda jai ilgiau išlikti drėgnai. Snapučio aliejus turi valomąjį, porų sutraukiamąjį poveikį, o ramunėlių aliejus ramina ir veikia priešuždegimiškai. Oda tampa švelni, lygi, atspari neigiamam aplinkos poveikiui.
Sudėtyje esantis natūralus silikonas, išgautas iš bambuko, odos paviršiuje sudaro tinklą, taip apsaugodamas odą, jos epidermį nuo drėgmės sumažėjimo ir žalingo aplinkos poveikio, to pasekoje, veido oda nelieka riebiai blizgi.
INGREDIENTS:Sesamum indicum oil, Carthamus tinctorius oil, Simmondsia chinensis seed oil, Cocos nucifera oil, Olea europaea oil, Rosa damascena extract, Santalum album oil, Pelargonium graveolens oil, Anthemis nobis oil, Bambusa arundinacea stem extract, Rosmarinus officinalis extract.
 
2. Aliejus JAUTRIAI VEIDO ODAI 30 ml
Migdolų ir avokadų aliejus žmogaus oda priima geriausiai ir ypač tinka jautriai, į alergiją linkusiai odai. Jų mišinys ramina, stiprina apsaugines odos funkcijas. Rožių ir nerolio (oranžinės spalvos), ramunėlių ir levandos eteriniai aliejai turi stiprų raminamąjį, priešuždegiminį, atstatomąjį poveikį. Oda nuraminama, atsiranda šviežumo ir komforto jausmas.
Sudėtyje esantis natūralus silikonas, išgautas iš bambuko, odos paviršiuje sudaro tinklą, taip apsaugodamas odą, jos epidermį nuo drėgmės sumažėjimo ir žalingo aplinkos poveikio, to pasekoje, veido oda nelieka riebiai blizgi.
INGREDIENTS: Macadamia ternifolia seed oil, Persea gratissima oil, Prunus dulcis amygdalus oil, Olea europaea oil, Rosa damascena extract, Citrus aurantium amara oil, Lavandula angustifolia oil, Anthemis nobilis oil, Bambusa arundinacea stem extract, Rosmarinus officinalis extract.
 
3. Aliejus BRANDŽIAI VEIDO ODAI 30 ml
Bazinis aliejus – tai alyvuogių fitosterolių ir dviejų augalinių aliejų, kaip abrikosų ir kviečių gemalų, kurie turi stiprų maitinamąjį poveikį, mišinys. Esančios juose biologiškai aktyvios medžiagos lėtina senėjimo procesus, drėkina ir neutralizuoja laisvuosius radikalus. Rožių ir Nerolių eterinis aliejai regeneruoja odą ląstelių lygyje, aktyvina naujų atsiradimą. Santalo aliejus drėkina ir ramina odą, saugo jos gaivumo išvaizdą, lygina raukšles. Atstatomas odos gyvybingumas, oda tampa lygia ir elastinga. Sudėtyje esantis natūralus silikonas, išgautas iš bambuko, odos paviršiuje sudaro tinklą, taip apsaugodamas odą, jos epidermį nuo drėgmės sumažėjimo ir žalingo aplinkos poveikio, to pasekoje, veido oda nelieka riebiai blizgi.
INGREDIENTS: Triticum vulgare germ oil, Prunus armeniaca, kernel oil, Olea europaea oil, Cocos nucifera oil, Rosa damascena extract, Santalum album oil, Citrus aurantium amara oil, Boswelia carteri oil, Citrus aurantium amara oil, Bambusa arundinacea stem extract, Rosmarinus officinalis extract.
 
4. Aliejus MIŠRIAI ir/ar RIEBIAI VEIDO ODAI 30 ml
Alyvuogių fitosteroliai, jojobos ir vynuogių kauliukų aliejai reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir sutraukia poras. Sukuriamas viršutinis apsauginis sluoksnis, pastebimai mažinantis nepageidaujamą odos blizgesį. Vynuogių kauliukų aliejuje esantis procianidinas – pats stipriausias natūralus „laisvųjų radikalų gaudytojas“, efektyviai saugo nuo odos ankstyvojo senėjimo. Levandos eterinis aliejus regeneruoja ir tonizuoja odą, o šis poveikis dar sustiprinamas citrinų aliejumi. Kedro ir levandų aliejai turi raminamąjį, priešuždegiminį ir odos patempimo poveikį.
Sudėtyje esantis natūralus silikonas, išgautas iš bambuko, odos paviršiuje sudaro tinklą, taip apsaugodamas odą, jos epidermį nuo drėgmės sumažėjimo ir žalingo aplinkos poveikio, to pasekoje, veido oda nelieka riebiai blizgi.
 
5. VALOMASIS LOSJONAS VEIDUI „ELENA“ (aliejinis) 125 ml
Tai natūralus, dvigubo poveikio produktas iš jojobos aliejaus ir rožių vandens. Du nuostabūs ingredientai – išskirtinis jojobos aliejus ir aukščiausios kokybės rožių vanduo sujungti į visumą. Nepriklausomai nuo to, ar kosmetika atspari vandeniui ar aliejui, švelniai ir giliai valo odą, šalina nešvarumus, makiažą, bet kokius kosmetikos likučius. Nedirgina akių, o jojobos aliejus papildomai maitina blakstienas. Odai suteikia šviežumo, gaivumo ir komforto jausmą.
INGREDIENTS: Aqua, Simmondsia chinensis seed oil, Rosa damascena flower water.
 
 
 
Aliejai NAGAMS ir PLAUKAMS
 
1.          ALIEJUS NAGŲ STIPRINIMUI 10 ml
Tai labai efektyvi ir ypač malonaus kvapo priemonė. Sudėtyje yra migdolų aliejus ir 5 rūšių eteriniai aliejai kartu su lecitinu, vitaminais E ir C. Šis aliejus turi išorinį poveikį, minkština odą aplink nagą (lengviau prižiūrėti) ir stiprina patį nagą, skatina jo augimą. Jei nagai yra nulakuoti, aliejumi patepama aplink nagą arba prieš lakuojant laku ir įmasažuojama. Rekomenduojama naudoti kasdien. Jei nėra tokios galimybės, 2-3 kartus per savaitę.
INGREDIENTS: Prunus amygdalus dulcis oil, Rosmarinus officinalis oil, Citrus grandis oil, Eucaliptus globulus oil, Citrus medica limonum oil, Cymbopogon nardus oil, Tocopherol, Lecitin, Rosmarinus officinalis extract. 
2.          ALIEJUS PLAUKŲ STIPRINIMUI „ROZMARINAS“ 125 ml
Tai gydomieji augalų ekstraktai, esantys migdolų aliejuje kartu su eteriniais aliejais. Eterinis rozmarino aliejus yra pagrindinė priemonė, kovojanti su plaukų slinkimu ir pleiskanomis. Tinka visų tipų plaukams, derintina ir su vaistinėmis priemonėmis prieš plaukų slinkimą. Jautriems ir alergiškiems žmonėms, rekomenduojama pasidaryti testą (patepus ant odos dilbio viduje arba ant alkūnės, palaukti 24 val.) Nerekomenduojama žmonėms su jautria nervų sistema naudoti vėlai vakare.
INGREDIENTS: Prunus amygdalus dulcis oil, Rosmarinus officinalis oil, Urtica dioica extract, Lavandula angustifolia oil, Citrus aurantium bergamia oil, Achillea millefolium extract, Tropaeolum majus extract, Cananga odorata oil, Rosmarinus officinalis extract.